látogató számláló
  Hőlégballon.eu
  minden a hőlégballonozásról


Sétarepülnél?

A mai rohanó, stresszes világunkban egyre jobban éhezünk olyan élményekre, melyekkel pár órára is, de kiszabadulunk az őrjítő mókuskerékből.

Nagyon jó lehetőség felejthetetlen élményszerzésre, feltöltődésre egy 3,5 - 4 órás program, és egy órás hőlégballonos sétarepülés. Maga az izgalmas előkészületek, a ballon összeszerelése, a feltöltése, a felszállást megelőző események már kikapcsolódást okoznak, és ennek a csúcspontja, maga a repülés.

A ballonok kosarából teljes, 360 fokos kilátást nyújt a természetre ez a lehetőség. Minden más repülési lehetőségtől eltér. A kosárban tartózkodva átélhetjük a repülés igazi szabaságát.

A földtől elemelkedve még érezzük az alattunk elterülő mező illatát, és pár perc elteltével már közel 1000 méteres távolságból gyönyörködhetünk a tájban.

A sétarepülést szinte tényleg úgy kell elképzelni, mint egy sétát. A ballonnal kb. 5-15 km/órás sebességgel utazhatunk, és ez alig több, mint egy átlagos gyalogló sebessége.

Az engedélyezett magasság 1200 méter lehet, de a ballon pilótája folyamatos összeköttetésben van a földi követő kocsival.

A repülési formák közül az egyik legnyugodtabb lehetőség. Teljesen körbe tekinthetünk, és nem zavar az élvezetben motorzaj sem.

Természetközeli, csendes, nyugodt - remek kikapcsolódás, rohanó életünkben! :)

Egyetlen egy apró bosszúság okozhat csak gondot, ha a sétarepülést a megváltozott meteorológiai helyzet miatt el kell halasztani. Ez azonban a mai, internetes világunkban, amikor elérhető megbízható időjárásjelentés, nagyon ritkán fordulhat elő. 


Hőlégballonozás
télen nyáron elérhető áron
lelkes csapatunkkal! :)

Jelentkezés: www.Holegballon.com
HőléghajóSitemap